Waarom doet de internetbrowser van mijn televisie het niet?

Veel Smart TV's hebben tegenwoordig een internet browser. Helaas is dit een beperkte of verouderde browser die onze website niet ondersteunt. Daarom werkt onze website niet via de browser van je Smart TV.

Wil je nu WithLove op je TV kijken? Klik dan hier voor meer informatie.

Mocht je hulp nodig hebben, dan horen we dat graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.