Vilka prenumerationstyper finns det?

Med WithLove har du exklusiv tillgång till vår streamingservice på plattformen.

Fördelarna med WithLove:

• Obegränsad tillgång till våra kärleksfilmer och serier

• Nya filmer och serier varje vecka, för både ung som gammal

• Helt annonsfritt

• Ingen bindningstid

När du skapar ett WithLove-konto kan du välja mellan två typer av prenumerationer:

Månadsabonnemang: för detta betalar du ett fast månadsbelopp på 85 kr.

Årsabonnemang: för detta betalar du ett fast årligt belopp på 850 kr.

Din prenumeration börjar med en 7 dagar lång kostnadsfri testperiod.