Jeg kan kun se en sort eller hvid skærm.

Virker WithLove pludselig ikke?
Heldigvis har vi flere løsninger!

1. Årsagen til en hvid/sort skærm: Der er en grænse for browserens cache, som gør, at skærmen ikke indlæses korrekt. Løsningen er at tømme cachen: Slet cache.
2. Blank skærm på Firefox 67+, når cachen er fuld, vil den nogle gange lægge indholdet i en cookie. En kendt fejl, som sandsynligvis vil blive rettet af Mozilla i den nærmeste fremtid. I mellemtiden er løsningen at slette cookies.
3. Deaktivering af din AdBlocker (som du selv har tilføjet med vilje) kan også løse nogle problemer.
4. Nogle gange kan det skyldes din computer eller mobil. Prøv at slå den helt fra og slå den til igen.

Vores råd er: Indstil Google Chrome som din standardbrowser.
Det er bedst at bruge Google Chrome-browseren og indstille den som standardbrowser på din telefon, tablet eller iPad. Så åbner den den rigtige browser, næste gang du klikker på et link i en mail eller lignende.Sådan indstiller du Google Chrome som standardbrowser:

1. På din Android-enhed skal du gå til Google-indstillinger på et af disse steder (afhængigt af din enhed):
- Åbn appen Indstillinger på din enhed. Rul ned, og vælg Google.
- Åbn en separat app, der hedder Google-indstillinger.

2. Tryk på Apps.
3. Åbn dine standardapps:
- Tryk på Indstillinger i øverste højre hjørne. Under Standard skal du trykke på Browser-app.

- Tryk på Avanceret > Standardapps > Browser-app.
4. Tryk på Chrome.