Hvordan kan jeg slå undertekster til og fra?

Med WithLove kan du slå undertekster til og fra for enhver udenlandsk film eller serie. Følg disse trin for at slå undertekster til eller fra:

Online i browseren:

1. Start den film eller serie, du vil se.
2. Nederst til højre på videoskærmen er der nogle knapper. Klik på den venstre knap, som ligner et tandhjul. En menu kommer frem.
3. Vælg de undertekster, du vil have i menuen. Vælg 'off', hvis du ønsker at se uden undertekster.

Via Smart TV:

1. Start den film eller serie, du vil se.
2. Naviger til øverste venstre hjørne af videoskærmen. Klik på den venstre knap. Der vises en menu med de tilgængelige undertekster.
3. Vælg de ønskede undertekster i menuen. Vælg 'off', hvis du ønsker at se uden undertekster.

Mobil-app:

1. Start den film eller serie, du vil se.
2. Til højre over videoskærmen er der nogle knapper. Klik på den knap, der ligner et tandhjul. En menu kommer frem.
3. Vælg de undertekster, du ønsker, i menuen. Vælg 'off', hvis du vil se uden undertekster.