Hvad koster WithLove?

Med WithLove har du eksklusiv adgang til alle tjenester og videoer på platformen. Du kan vælge mellem to forskellige abonnementstyper, det månedlige eller årlige abonnement.

De forskellige abonnementer har følgende priser:

• Det månedlige abonnement har en pris på 79 kr. pr. måned.
  • Årsabonnementet har en pris på 599 kr. pr. år.

Beløbet debiteres forud. Det betyder, at beløbet debiteres på den 7. dag i prøveperioden. Hvis du f.eks. tegner et abonnement den 1. januar 2024, vil beløbet blive trukket den 7. januar 2024.

Har du brug for hjælp? Du kan kontakte os ved at klikke på konvolutten nederst til højre.