Hvorfor ser jeg et billede, men ingen afspilningsknap?

WithLove-webstedet registrerer din IP-adresse. Hvis din IP-adresse ikke er fra Holland, Belgien, Luxembourg, Sverige, Norge, Australien, New Zealand, Portugal, Finland eller Danmark; WithLove blokerer muligheden for at streame videoer. Så er kun et billede synligt, og ingen afspilningsknap.

Du kan nemt tjekke din IP-adresse ved at bruge følgende link Whats my IP?. På denne hjemmeside kan du nemt tjekke, hvad din IP-adresse placering er. Er du i Holland, men det indikerer, at du er i et andet land? Kontakt derefter din internetudbyder.