Slet cache

Hvad er cache?

Cache er et lagerområde, hvor ofte brugte data gemmes midlertidigt for at få hurtigere adgang til dem. På din computer er det de midlertidige internetfiler.

Hvorfor er det godt at rydde min cache-hukommelse?

Det kan ske, at du stadig ser en gammel version af en webside, selv om siden allerede er blevet opdateret. Genindlæsning (refresh) af siden mislykkes. Browseren henter derefter siden fra cachen på pc'en og viser den gamle version. Ved at rydde alle cache-filer vil hjemmesiden hente den nyeste version fra serveren, så du igen kan se de aktuelle oplysninger på din computer.

iPhone/iPad

Trin 1. Åbn Chrome-appen på din iPhone eller tablet iPad.
Trin 2. Klik på Mere i bunden.
Trin 3. Klik på Ryd historik.
Sørg for, at Cookies, Webstedsdata og Cachelagrede billeder og dokumenter er markeret.
Trin 4. Klik på Ryd historik

Android

Trin 1. Åbn Chrome-appen på din Android-telefon eller -tablet.
Trin 2. Klik på Mere øverst til højre.
Trin 3. Klik på Ryd historik
Sørg for, at Cookies, Webstedsdata og Cachelagrede billeder og dokumenter er markeret.
Trin 4. Klik på Ryd historik