Min netværksforbindelse virker ikke eller er for langsom, hvordan kan jeg løse mine netværksproblemer?

Er WithLove for langsom, eller buffer siden? Det skyldes ofte en svag eller dårlig netværksforbindelse. Videoer tager ofte lang tid om at blive indlæst, eller websiden åbner ikke. På skærmen vil du så se 'fejlmeddelelser' som: 'Kan ikke oprette forbindelse'.

For at løse dette kan du gøre følgende:
Prøv at slukke og tænde din enhed igen. Hvis det ikke løser problemet, kan du slukke og tænde for din internetrouter. Lad internetrouteren være slukket i 10 sekunder, før du tænder den igen. Tjek derefter, om netværksproblemerne er løst.

Er problemet der stadig? Tjek med din internetudbyder, om der er kendte udfald eller andre problemer.