Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

For at justere dit abonnement skal du være logget ind via hjemmesiden.

Du kan ikke ændre dit abonnement via appen.

Når du er logget ind via hjemmesiden, skal du gøre følgende for at ændre dit abonnement.

1: Klik på ikonet i øverste højre hjørne af din skærm.

2: Klik på ordet 'Profil'.

3: Rul til overskriften 'Abonnement', og klik på 'Ændr'.

Følgende pop op-vindue vises.

Her kan du vælge at ændre abonnementet til et måneds- eller årsabonnement.
4: Når du har valgt din ønskede abonnementstype, trykker du på den røde 'Fortsæt'-knap.
 Du vil herefter få en oversigt over dit valg.

5: Når dette er korrekt, klikker du på den røde 'Bekræft'-knap.

Du vil derefter modtage en bekræftelse på, at dit nye abonnement træder i kraft i det øjeblik, du går ind i den næste betalingsperiode.

Når du skifter abonnement, skal du være opmærksom på vores nye priser:

• En måneds abonnement koster: 79 kr.
  • Et års abonnement koster: 599 kr.

Har du spørgsmål? Så klik på konvolutten nederst til højre på denne skærm.