Jeg kan kun se trailere, hvordan kan det være?

Ser man kun trailere i stedet for film? På WithLove kan du kun se trailere, hvis du ikke har oprettet en konto endnu.

Har du allerede en konto? Så er du måske ikke logget ind, eller også har du ikke gennemført din registrering.

Vi forklarer her, hvordan du nemt kan oprette en konto: Hvordan opretter jeg en konto?

Når du har fulgt alle trin, er din registrering færdig, og du kan nyde alle filmene og serierne!

Du kan selv tjekke, om du har en konto. På WithLove skal du gå til din profil og derefter kigge under overskriften 'Abonnement'.