Hvad sker der, når min prøveperiode slutter?

Hvis du har tilmeldt dig en gratis prøveperiode, vil dit valgte abonnement automatisk starte efter denne periode. Det kan være et månedligt eller årligt abonnement. Medlemsgebyret vil så blive trukket fra din konto på den 7. dag.

Bare rolig, du er ikke bundet til noget: WithLove kan opsiges når som helst.

Hvis du annullerer inden for de 7 dages prøveperiode, trækkes der ingen penge.