Ser WithLove på dit Apple Television

Systemkrav:

WithLove-appen er kompatibel med følgende operativsystemer:

Versioner af IOS 12.4.1 og nyere

Vil du vide, hvilken version du har? Gå til "Indstillinger" og tjek under "System".

Kom godt i gang

Trin 1: Åbn App Store på din enhed, og søg efter WithLove-appen.

Trin 2: Download appen.

Trin 3: Log ind med din e-mailadresse og adgangskode eller via QR-koden.

Trin 4: Nyd dit indhold!

Ekstra tip: Føj appen til din startskærm for nem adgang.

• Trin 1: Vend tilbage til startskærmen: Når appen er downloadet og installeret, kan du gå tilbage til din enheds startskærm ved at trykke på knappen "Hjem".

• Trin 2: Omarranger appen (valgfrit): Hvis du vil placere appen et bestemt sted på din startskærm, skal du trykke og holde på appikonet, indtil det begynder at bevæge sig. Du kan nu flytte appen til din ønskede placering på skærmen. Når du er tilfreds med positionen, skal du slippe fingeren for at låse den på plads.

• Trin 3: Afslut redigeringstilstand (hvis relevant): Hvis du har omarrangeret appen og vil gemme dens nye position, skal du blot trykke et vilkårligt sted på skærmen uden for appen for at afslutte redigeringstilstand. Appen forbliver nu i sin nuværende position på din startskærm.