Se WithLove på dit Samsung-fjernsyn

Krav til systemet:

WithLove-appen er tilgængelig for følgende operativsystemer:

- Versioner af Tizen 5.5 og nyere
- Versioner af Android TV 7.1 og nyere

Vil du vide, hvilken version du har? Gå til »Indstillinger« og tjek under »System«.

Sådan kommer du i gang:

Trin 1: Gå til Play Store på din enhed, og søg efter WithLove-appen.
Trin 2: Download appen.
Trin 3: Log ind med din e-mailadresse og adgangskode eller via QR-koden.
Trin 4: Nyd din seeroplevelse!

Ekstra tip: Tilføj appen til dine favoritter med det samme, så du nemt kan finde WithLove-appen. Sådan gør du det:

Trin 1: Fremhæv appen: Når appen er valgt, skal du trykke på »Enter«-knappen (normalt markeret som »OK« på fjernbetjeningen) og holde den nede i et par sekunder. Dette vil vise en ny menu med muligheder.
Trin 2: Føj appen til favoritter: I den menu, der kommer frem, er der flere muligheder. Se efter noget i retning af »Add to favourites« eller »Add to home screen« (den nøjagtige ordlyd kan variere afhængigt af din tv-model og softwareversion). Vælg denne mulighed.
Trin 3: Bekræft tilføjelsen: Det kan være nødvendigt at bekræfte tilføjelsen til favoritterne ved at trykke på »Enter«-knappen igen.