Hvordan streamer jeg til fjernsynet?

Hvis du har en streamingenhed, kan du nemt se WithLove-film på dit tv. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du bruger en Chromecast til at caste WithLove-indhold til dit fjernsyn. Lad os komme i gang!

Trin 1: Sørg for, at din streamingenhed er installeret og sat op.
Trin 2: Sørg for, at dit Smart TV og streamingenheden (f.eks. smartphone eller tablet) er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.
Trin 3: Åbn WithLove-appen på din streamingenhed.
Trin 4: Find stream-ikonet i appen, og tryk på det.
Trin 5: Vælg dit TV/Chromecast fra listen over tilgængelige enheder at streame til.
Trin 6: WithLove-indholdet vises nu på din tv-skærm.
Trin 7: Brug afspilningskontrollerne på din streamingenhed til at styre indholdet.
Trin 8: Stop streamingen ved at gå tilbage til appen på din streamingenhed og trykke på stream-ikonet. Vælg "Stop streaming" for at afslutte den.