Se WithLove på dit LG-fjernsyn

Krav til systemet
WithLove-appen er tilgængelig til følgende operativsystemer:

Versioner af WebOS 4.0.0 og derover

Vil du vide, hvilken version du har? Gå til "Indstillinger" og se derefter under "System"

Sådan kommer du i gang

Trin 1: Gå til din enheds Playstore, og find WithLove-appen.
Trin 2: Download appen
Trin 3: Log ind med din e-mailadresse og adgangskode eller via QR-koden.
Trin 4: God fornøjelse med at se!

Tip: Tilføj appen til dine favoritter med det samme
1. Føj appen til dine favoritter: De nøjagtige trin kan variere afhængigt af din tv-model, men normalt kan du klikke på "Tilføj til favoritter" eller lignende eller markere den som en favorit.
2. Bekræft tilføjelsen: Det kan være nødvendigt at bekræfte tilføjelsen ved at trykke på "Gem" eller en lignende knap.
Vend tilbage til startskærmen: Tryk på den knap, der fører dig tilbage til tv'ets startskærm.
3. Åbn dine favoritter: Normalt leder du efter en bestemt sektion på startskærmen eller i tv'ets menu, hvor du kan finde dine favoritter. WithLove-appen skulle gerne dukke op der.