Miten Google Chromecast toimii?

Onko sinulla Google Chromecast? Sitten voit myös toistaa suosikkielokuviasi ja -sarjoja suoraan televisiossasi.

Huomautus: WithLove toimii vain kahden uusimman Google Chromecast -version kanssa.

Varmista, että televisiosi on päällä ja viritetty HDMI-kanavalle, joka vastaa sitä HDMI-porttia, johon Chromecast on liitetty kaukosäätimellä.

Avaa video laitteellasi.
Näet videosoittimessa cast-kuvakkeen. Paina tätä kuvaketta ja valitse Google Chromecast.
Heti kun käynnistät elokuvan tai jakson, sen toisto alkaa välittömästi televisiossasi.

Ei toimi? Autamme mielellämme! Ota meihin yhteyttä klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa kirjekuorta.