Mitä eroa on Premium- ja Basic-tilauksen välillä?

Kun luot tilin WithLoveen, voit valita Premium- tai Basic-tilauksen välillä.

Premium-tilaus tarjoaa ominaisuuksia, jotka eivät ole saatavilla Perustilauksessa, ja nämä ominaisuudet ovat seuraavat:

Käyttäjäprofiilit:

Voit luoda enintään 4 profiilia yhdellä tilauksella. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa tilauksesi muiden kanssa. Jokaisella profiililla on oma Suosikit- ja Jatka katselu -luettelo varmistaakseen yksilöllisen kokemuksen kaikille.

Lataa menemään:

Voit nyt ladata valikoiman elokuvia ja sarjoja puhelimeesi tai tablet-laitteeseen. Näin voit katsella niitä missä tahansa, jopa ilman internetyhteyttä.

Tarvitsetko apua? Voit ottaa meihin yhteyttä klikkaamalla kirjekuorikuvaketta.