Mitä ilmainen kokeilujakso tarkoittaa?

Jos olet uusi käyttäjä WithLovessa, voit katsoa kaikki elokuvat ja sarjat ilmaiseksi ensimmäiset 7 päivää. Klikkaa 'Rekisteröidy' -painiketta luodaksesi tilin. Näiden 7 päivän jälkeen ilmainen kokeilujaksosi muuttuu automaattisesti maksulliseksi tilaukseksi. Jos peruutat tilauksen ennen tätä aikaa, tililtäsi ei vähennetä rahaa.

Kun rekisteröidyt ilmaiseen kokeilujaksoon, pyydämme sinua suorittamaan 2 sentin kertamaksun. Tämä on tarkistustapahtuma, joka suoritetaan iDEALin tai luottokortin kautta. Tämä välittää pankkitilisi tai luottokorttisi numeron WithLovelle, ja sen avulla voimme tarkistaa, että olet antamasi pankkitilin tai luottokortin numeron omistaja.

Kun rekisteröidyt ilmaiseen kokeilujaksoon, annat WithLovelle luvan veloittaa pankkitiliäsi tai luottokorttiasi 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Tämä summa ja ajanjakso vaihtelee tietenkin valitun tilaustyypin mukaan.

WithLoven voi peruuttaa milloin tahansa ilman ehtoja. Jos peruutat sopimuksen ilmaisen kokeilujakson aikana, tililtäsi ei vähennetä rahaa.

Haluatko luoda tilin? Mene osoitteeseen www.withlove.tv ja noudata seuraavia kolmea vaihetta:

1. Napsauta 'Rekisteröidy' -painiketta
2. Anna voimassa oleva sähköpostiosoite ja keksi salasana.
3. Anna maksutietosi, jotta voit hyödyntää 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.Varmennusta varten pyydämme sinua siirtämään 2 senttiä tililtäsi.

Varmistaaksemme, että olet määritetyn sähköpostiosoitteen omistaja, lähetämme vahvistuslinkin tähän sähköpostiosoitteeseen.Klikkaa tätä linkkiä vahvistaaksesi tilisi.