Miten voin katsoa WithLovea televisiosta?

Voit helposti katsoa romanttisia elokuvia ja sarjoja omasta televisiostasi. Alla kerromme kunkin laitteen osalta, miten voit katsoa suosikkielokuviasi ja -sarjoja omassa televisiossasi.

Smart TV -sovellus

WithLove on nyt ladattavissa myös Smart TV:hen. Se on saatavilla seuraavissa käyttöjärjestelmissä:

Android TV 7.1 ja uudemmat versiot.
tvOS 12.4.1:n ja uudemman version versiot.
Tizen 5.5 ja uudemmat versiot.
WebOS 4.5.0:n versiot.

Näitä käyttöjärjestelmiä käyttäviä tuotemerkkejä ovat mm:

Tizen
- Samsung

WebOS
-LG:n televisiot (vuodesta 2019)

AndroidTV
- Sharp
- Sony
- Philips
- Nvidia Shield
- Xiaomi MiBox ja MiBox S

Apple TV
- Apple TV HD (4), 30. lokakuuta 2015
- Apple TV 4K (5), 21. syyskuuta 2017

Huomaa, että kaikkiin näiden merkkien laitteisiin ei voi asentaa sovelluksia, vaikka ne olisi valmistettu vuosien 2016/2017 jälkeen. Tarkista käyttöjärjestelmän versio varmistaaksesi, että televisiosi tukee sitä.

Mediasoitin

Voit helposti katsella suosikkielokuviasi ja -sarjoja televisiossasi mediasoittimen avulla. Voit tehdä tämän esimerkiksi seuraavilla mediasoittimilla:

- Chromecast
- Nvidia Shield
- Xiaomi MiBox
- MiBox S
- Apple TV

Suoratoisto
Useimmissa mediasoittimissa, kuten edellä mainittiin, on sisäänrakennettu Chromecast, jonka avulla voit toistaa elokuvaa tai sarjaa kännykälläsi, tabletilla ja Apple TV:n tapauksessa myös Macbookillasi, aivan kuten tavallisella chromecastilla, ja valita oikean laitteen, johon haluat suoratoistaa, kuvakkeen kautta (Apple TV:n tapauksessa kuvakkeen kautta).

Varmista vain, että televisiosi on asetettu oikealle HDMI-kanavalle, johon myös mediasoitin on kytketty, ja että voit käyttää vain Googlen ChromeCastin kahta uusinta versiota.

Appstore
Lisäksi joillakin mediasoittimilla, kuten Nvidia Shieldillä ja Apple TV:llä, on myös oma Appstore, josta WithLove-sovelluksen voi ladata suoraan.

Chromecast
Haluatko silti katsoa televisiosta, mutta sinulla ei ole älytelevisiota? Silloin voit käyttää Chromecastia, jolla voit liittää älypuhelimesi tai tablettisi televisioon ja silti toistaa suosikkielokuvasi, -sarjasi tai -kaiuttimesi televisiossa. Tarvitset vain hyvän internetyhteyden ja Chromecastin.

Apple TV
Onko sinulla iPhone tai iPad ja onko sinulla Apple TV? Silloin voit myös katsella puhelimestasi tai tabletistasi televisiossasi Apple Airplayn kautta.

HDMI-kaapeli
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Chromecastia tai Apple TV:tä, voit myös liittää kannettavan tietokoneen tai tietokoneen televisioon HDMI-kaapelilla. Tarvitset tähän vain kannettavan tietokoneen tai tietokoneen, jossa on HDMI-liitäntä.

Jos tarvitset apua, otamme mielellämme yhteyttä! Ota meihin yhteyttä klikkaamalla oikeassa alareunassa olevaa kirjekuorta.