Mitä internet-selainta voin käyttää?

Voit käyttää monia internetselaimia, joilla voit tarkastella tarjouksia verkkosivuillamme; haluamme olla useiden asiakkaiden käytettävissä. WithLoven videoita voi katsella seuraavilla selaimilla:

Google Chrome

Opera

Apple Safari

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Samsungin selaimen ja Internet explorerin kaltaisilla selaimilla emme voi taata, että alustamme toimii oikein, joten suosittelemme käyttämään jotakin edellä mainituista selaimista.

Hyvä tietää: Yleisimmin käytetyistä selaimista tarkistamme säännöllisesti, että sivusto näkyy näytöllä oikein ja että kaikki toimii optimaalisesti.