Kuinka peruutan tilaukseni?

Ikävä kuulla, että haluat peruuttaa tilauksesi! Tiesitkö, että jos et esimerkiksi tilapäisesti pysty katsomaan elokuviamme ja sarjojamme, voit myös keskeyttää tilauksesi?

Huomaa! Et voi peruuttaa tilaustasi sovelluksen kautta.

Voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään seuraavan verkkosivuston kautta: https://watch.withlove.tv/fi/login
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa pienen ihmisen kuvaketta: napsauta sitten "Tili".
  3. Siirry kohtaan "Jäsenyys" ja napsauta "Muuta" tästä.
  4. Napsauta sitten punaisia kirjaimia "Peruuta tilaus".

Kun tilaus on lopetettu onnistuneesti, saat sähköpostiisi vahvistuksen peruutuksestasi.

Tarvitsetko apua? Ota meihin yhteyttä klikkaamalla kirjekuorikuvaketta oikeassa alakulmassa.