Miten kirjaudun sisään?

Tabletti/älypuhelin:
1. Avaa puhelimen selain, esim. Google Chrome tai Safari.
2. Siirry osoitteeseen www.withlove.tv
3. Klikkaa 'Kirjaudu sisään'. Tämä vaihtoehto löytyy sivun vasemmasta yläreunasta kolmen palkin alta.
4. Saat nyt ponnahdusikkunan, johon voit syöttää kirjautumistietosi.
5. Kun olet tehnyt tämän, napsauta 'Kirjaudu sisään'.

PC:
1. Avaa selain, esim. Google Chrome, tietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi.
2. Siirry osoitteeseen www.withlove.tv
3. Klikkaa 'Kirjaudu sisään'. Löydät tämän vaihtoehdon sivun oikeasta yläreunasta.
4. Saat nyt ponnahdusikkunan, jossa voit syöttää kirjautumistietosi.
5. Kun olet tehnyt tämän, napsauta 'Kirjaudu sisään'

Nyt voit nauttia kaikista elokuvista ja sarjoista.