Unohdin salasanani tai haluan vaihtaa salasanani

Voit vaihtaa salasanasi profiiliasetuksissasi. Profiiliasetukset löytyvät oikeasta yläkulmasta. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa 'Vaihda salasana'. Valitse uusi salasana ja napsauta 'Tallenna muutokset'.

Jos olet unohtanut salasanasi, pyydä uusi salasana napsauttamalla kirjautumisnäytössä "Unohditko salasanasi". Saat sähköpostiviestin tiedossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen, jossa kerrotaan seuraavat vaiheet.