Voinko katsoa WithLovea Smart TV:llä?

Totta kai voit! WithLoven voi myös ladata Smart TV:hen. Tämä on mahdollista seuraavissa käyttöjärjestelmissä:

- Android TV 7.1 ja uudemmat versiot.
tvOS 12.4.1:n ja uudemman version versiot.
WebOS 4.5.0 ja uudemmat versiot.
Tizen 5.5 ja uudemmat versiot.

Tätä käyttöjärjestelmää käyttäviä tuotemerkkejä ovat mm:

AndroidTV:
- Sharp
- Sony
- Philips

- Nvidia Shield
- Xiaomi MiBox ja MiBox S

Apple TV:
- Apple TV HD (4), 30. lokakuuta 2015
- Apple TV 4K (5), 21. syyskuuta 2017

Huomaa, että kaikkiin näiden merkkien laitteisiin ei voi asentaa sovelluksia, vaikka ne olisi valmistettu vuosien 2016/2017 jälkeen. Tarkista käyttöjärjestelmän versio varmistaaksesi, että televisiosi tukee sitä.

Jos tarvitset apua, otamme mielellämme yhteyttä! Ota meihin yhteyttä klikkaamalla oikeassa alareunassa olevaa kirjekuorta.