Miten asennan WithLove-sovelluksen Smart TV:hen?

Voit helposti katsoa romanttisia elokuvia ja sarjoja omalla televisiollasi Smart TV -sovelluksemme avulla.

Tällä hetkellä Smart TV -sovelluksemme on ladattavissa LG-, Samsung-, Apple-, Sharp-, Sony-, Philips-, Nvidia Shield-, Xiaomi MiBox- ja MiBox S -merkkisiin älytelevisioihin.

Haluatko asentaa Smart TV -sovelluksen televisioosi? Noudata sitten seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Avaa television sovelluskauppa (Google Play, Applen App Store jne.).
Vaihe 2: Etsi "WithLove
Vaihe 3: Valitse asenna
Vaihe 4: Avaa juuri asentamasi sovellus
Vaihe 5: Siirry profiiliin (kuvake näytön vasemmassa reunassa).
Vaihe 6: Syötä rekisteröitynyt sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse 'Kirjaudu sisään'.

Voit nyt nauttia WithLoven koko valikoimasta suoraan televisiossasi!

Eikö älytelevisiosovellus ole vielä saatavilla televisiollesi? Klikkaa sitten tästä saadaksesi lisätietoja WithLoven katselusta televisiossasi.

Jos se ei toimi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme oikeassa alakulmassa olevan kirjekuoren kautta.