Katso WithLovea Apple-televisiossasi

Laitteistovaatimukset:

WithLove-sovellus on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

IOS 12.4.1 ja uudemmat versiot

Haluatko tietää, mikä versio sinulla on? Siirry kohtaan "Asetukset" ja tarkista "Järjestelmä".

Päästä alkuun

• Vaihe 1: Avaa App Store laitteellasi ja etsi WithLove-sovellus.
  • Vaihe 2: Lataa sovellus.
  • Vaihe 3: Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tai QR-koodilla.
  • Vaihe 4: Nauti sisällöstäsi!

Lisävinkki: Lisää sovellus aloitusnäyttöön, jotta voit käyttää sitä helposti.

Vaihe 1: Palaa aloitusnäyttöön: Kun sovellus on ladattu ja asennettu, voit palata laitteesi aloitusnäyttöön painamalla "Home"-painiketta.

Vaihe 2: Järjestä sovellus uudelleen (valinnainen): Jos haluat sijoittaa sovelluksen tiettyyn paikkaan aloitusnäytölläsi, napauta ja pidä sovelluskuvaketta, kunnes se alkaa liikkua. Voit nyt siirtää sovelluksen haluamaasi paikkaan näytöllä. Kun olet tyytyväinen asentoon, vapauta sormesi lukitaksesi sen paikalleen.

Vaihe 3: Poistu muokkaustilasta (jos käytössä): Jos olet järjestänyt sovelluksen uudelleen ja haluat tallentaa sen uuden sijainnin, napauta mitä tahansa näytön kohtaa sovelluksen ulkopuolella poistuaksesi muokkaustilasta. Sovellus pysyy nyt nykyisessä paikassaan aloitusnäytölläsi.