Katso WithLove Samsungin televisiosta

Järjestelmävaatimukset:

WithLove-sovellus on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille: WithLove on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille:

Tizen 5.5 ja uudemmat versiot.
Android TV 7.1 ja uudemmat versiot.

Haluatko tietää, mikä versio sinulla on? Siirry kohtaan ”Asetukset” ja tarkista kohdasta ”Järjestelmä”.

Aloittaminen:

Vaihe 1: Mene laitteesi Play Storeen ja etsi WithLove-sovellus.
Vaihe 2: Lataa sovellus.
Vaihe 3: Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tai QR-koodilla.
Vaihe 4: Nauti katselukokemuksesta!

Lisävinkki: Lisää sovellus heti suosikkeihisi, jotta löydät WithLove-sovelluksen helposti. Näin se tehdään:

Vaihe 1: Korosta sovellus: Kun sovellus on valittu, paina ja pidä ”Enter”-painiketta (yleensä merkitty kaukosäätimessä merkinnällä ”OK”) painettuna muutaman sekunnin ajan. Tämä tuo näkyviin uuden vaihtoehtojen valikon.
Vaihe 2: Lisää sovellus suosikkeihin: Avautuvassa valikossa näet useita vaihtoehtoja. Etsi esimerkiksi ”Lisää suosikkeihin” tai ”Lisää aloitusnäyttöön” (tarkka sanamuoto voi vaihdella TV-mallin ja ohjelmistoversion mukaan). Valitse tämä vaihtoehto.
Vaihe 3: Vahvista lisäys: Sinun on ehkä vahvistettava lisäys suosikkeihin painamalla uudelleen ”Enter”-painiketta.