Miten suoratoistaa televisioon?

Jos sinulla on suoratoistolaite, voit helposti katsoa WithLove-elokuvia televisiostasi. Tässä oppaassa näytämme, miten voit käyttää Chromecast-laitetta WithLove-sisällön lähettämiseen televisioon. Aloitetaanpa!

Vaihe 1: Varmista, että suoratoistolaitteesi on asennettu ja asetettu.
Vaihe 2: Varmista, että älytelevisio ja suoratoistolaite (esim. älypuhelin tai tabletti) on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
Vaihe 3: Avaa WithLove-sovellus suoratoistolaitteessasi.
Vaihe 4: Etsi sovelluksesta stream-kuvake ja napauta sitä.
Vaihe 5: Valitse televisio/Chromecast käytettävissä olevien laitteiden luettelosta, johon voit suoratoistaa.
Vaihe 6: WithLoven sisältö näkyy nyt television näytöllä.
Vaihe 7: Hallitse sisältöä suoratoistolaitteesi toistonohjaimilla.
Vaihe 8: Lopeta suoratoisto palaamalla suoratoistolaitteen sovellukseen ja napauttamalla suoratoistokuvaketta. Lopeta suoratoisto valitsemalla "Lopeta suoratoisto".