Miten katson WithLovea tietokoneella?

Kannettaville tietokoneille meillä ei valitettavasti ole omaa sovellusta. Siksi suositeltava tapa katsoa WithLovea tietokoneella on yksinkertaisesti verkkosivuston kautta. Helpoin tapa katsoa WithLovea tietokoneella on suoraan verkkosivuston kautta.

Vaihe 1. Avaa verkkoselain: Käynnistä tietokone ja avaa verkkoselain. Suosittelemme käyttämään Google Chromea tai Safaria.
Vaihe 2. Siirry osoitteeseen www.withlove.com: Kirjoita tämä verkko-osoite selaimesi osoiteriville ja paina ”Enter”.
Vaihe 3. Kirjaudu sisään tai luo tili: Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Muussa tapauksessa voit luoda tilin noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Vaihe 4. Valitse video: Selaa käytettävissä olevia videoita ja napsauta haluamaasi videota.

Hauskaa katselua!