Katso WithLove LG televisiosta

Järjestelmävaatimukset
WithLove-sovellus on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille:

WebOS 4.0.0 ja uudemmat versiot.

Haluatko tietää, mikä versio sinulla on? Mene kohtaan "Asetukset" ja katso sitten kohdasta "Järjestelmä".

Aloittaminen

Vaihe 1: Mene laitteesi Playstoreen ja etsi WithLove-sovellus.
Vaihe 2: Lataa sovellus
Vaihe 3: Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tai QR-koodin avulla.
Vaihe 4: Pidä hauskaa katselussa!

Vinkki: Lisää sovellus heti suosikkeihisi.

1. Lisää sovellus suosikkeihisi: Tarkat vaiheet voivat vaihdella televisiomallisi mukaan, mutta yleensä voit napsauttaa "Lisää suosikkeihin" tai vastaavaa vaihtoehtoa tai merkitä sen suosikiksi.
2. Vahvista lisäys: Sinun on ehkä vahvistettava lisäys painamalla "Tallenna" tai vastaavaa painiketta.
Palaa aloitusnäyttöön: Paina painiketta, joka vie sinut takaisin television aloitusnäyttöön.
3. Avaa suosikkisi: Etsi yleensä aloitusnäytöstä tai TV:n valikosta tietty osio, josta löydät suosikkisi. WithLove-sovelluksen pitäisi näkyä siellä.