Ikävä kuulla, että olet lähdössä! Ennen kuin poistat tilisi, varmista ensin, että olet peruuttanut tilauksesi. Kun olet saanut peruutuksen vahvistussähköpostin, voit poistaa tilisi seuraavasti:
- Siirry verkkosivustollemme ja kirjaudu sisään.
- Klikkaa profiilikuvaketta (ympyrä) näytön kulmassa.
- Valitse Profiili.
- Siirry kohtaan Henkilökohtaiset tiedot.
- Klikkaa Muokkaa.
- Klikkaa Poista tili.
- Klikkaa Peruuta
- Rastita ruutu antaaksesi suostumuksesi henkilötietojesi ja maksutietojesi poistamiseen.
- Viimeistele prosessi klikkaamalla punaista Viimeistele prosessi klikkaamalla punaista Poista tili -painiketta.
Kun tilisi on poistettu, sinut kirjataan automaattisesti ulos.
Haluatko varmistaa, että tili on poistettu onnistuneesti?
Voit yrittää kirjautua sisään samalla sähköpostiosoitteella. Jos sähköpostiosoitetta ei enää tunnisteta, tilisi on poistettu onnistuneesti.