Hvordan fungerer Google Chromecast?

Har du en Google Chromecast? Da kan du spille av dine favorittfilmer og serier direkte på TV-en din.

Merk: WithLove fungerer bare med de to siste utgavene av Google ChromeCast.

For å gjøre dette må du forsikre deg om at TV-apparatet ditt er slått på og bruke fjernkontrollen din til å stille TV-en din sin HDMI-kanal til den samme HDMI-porten som Chromecasten din er koblet til.

Klikk først på filmen eller serien du vil spille av.

I videospilleren vil du se casting-ikonet. Trykk på dette ikonet og velg Google Chromecast.

Så snart du starter en film eller serie, begynner den umiddelbart å spille av på TV-en.

Fungerer det ikke? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst til høyre.