Jeg har en rabatt- eller kampanjekode

Så hyggelig at du har en rabatt- eller kampanjekode, det er to måter du kan angi koden på:

Jeg har en rabatt- eller kampanjekode og et abonnement;

Jeg har en rabatt- eller kampanjekode, men ikke et abonnement;

Jeg har en rabatt- eller kampanjekode og et abonnement

Steg 1: Gå til profilen din

Steg 2: Klikk på «Jeg har en rabattkode» under medlemskap.

Steg 3: Skriv inn koden og trykk enter.

Du har angitt koden.

Jeg har en rabatt eller kampanjekode, men ikke noe abonnement.

Steg 1: Gå til www.withlove.tv  og klikk «Registrer deg» øverst til høyre.

Steg 2: Angi en gyldig e-postadresse og opprett passord.

Steg 3: Klikk på «Videre»

Steg 4: Velg abonnementet du ønsker. Abonnementet du velger, avhenger av rabatten eller kampanjekoden. Koden fungerer ikke hvis du klikker på feil abonnementstype.

Steg 5: Skriv inn rabatt- eller kampanjekoden

Steg 5: Klikk på «Videre»

Steg 6: Klikk på «Kontroller betalingsdetaljene dine»

Steg 7: Velg betalingsmåte og skriv inn betalingsinformasjonen. Vi trekker 40 øre fra kontoen din som en bekreftelse.

Steg 8: Ditt abonnement er startet. Du kan nå se WithLove gratis i en måned eller ett år, dette inkluderer den 14 dager lange gratis prøveperioden.

Kos deg med film!