Hvorfor ser jeg et bilde, men ingen avspillingsknapp?

WithLove-nettstedet oppdager IP-adressen din. Hvis IP-adressen din ikke er fra Nederland, Belgia, Luxembourg, Sverige, Norge, Australia, New Zealand, Portugal, Finland eller Danmark; WithLove blokkerer muligheten til å streame videoer. Da er bare et bilde synlig, og ingen avspillingsknapp.

Du kan enkelt sjekke IP-adressen din ved å bruke følgende lenke Whats my IP?. På denne nettsiden kan du enkelt sjekke hvor din IP-adresse er. Er du i Nederland, men det indikerer at du er i et annet land? Kontakt deretter internettleverandøren din.