Jeg er ikke kunde enda. Hvordan oppretter jeg en konto?

Telefon/smarttelefon

For å opprette en konto, må du besøke vår nettsted www.withlove.tv . Klikk på menyen øverst til venstre. Klikk deretter på den røde «Registrer deg»-knappen. Fullfør registreringen med følgende trinn:

Steg 1: Skriv inn en gyldig e-postadresse og fyll ut valgt passord. Du kan også registrere deg via Facebook-kontoen din.

Steg 2: Velg et månedlig eller årlig abonnement. Har du en rabatt- eller kampanjekode? Skriv inn det her. Klikk på «Neste steg».

Steg 3: Klikk på «Kontroller betalingsinformasjonen».

Steg 4: Velg betalingsmåte og angi betalingsinformasjon for å aktivere 7-dagers gratis prøveperiode. For å gjennomføre dette krever vi en verifikasjon transaksjon på 0,40 kr.

Steg 5: For å være sikker på at du eier e-postadressen du oppga, sender vi en bekreftelseslink til denne e-postadressen. Klikk på denne lenken for å aktivere kontoen din.

MERKNAD: Du kan ikke opprette en konto via appen.

PC

For å opprette en konto, gå til nettsiden vår www.withlove.tv og klikk på den røde «Registrer deg»-knappen øverst til høyre.

Steg 1: Angi en gyldig e-postadresse og passord. Du kan også registrere deg via Facebook-kontoen din.

Steg 2: Velg et månedlig eller årlig abonnement. Har du en kupong eller kampanjekode? Skriv inn det også. Klikk på  «Neste steg».

Steg 3: Klikk på «Kontroller betalingsinformasjonen».

Steg 4: Velg betalingsmåte og angi betalingsinformasjon for å starte 7-dagers gratis prøveperiode. For å gjennomføre dette må du gjennomføre en bekreftelsestransaksjon på 0,40 kr fra kontoen din.

Steg 5: For å være sikker på at du eier e-postadressen du oppga, sender vi en bekreftelseslink til denne e-postadressen. Klikk på denne lenken for å aktivere kontoen din.

Du kan finne kontoen din ved å klikke på «Profil» øverst til høyre på siden.

Har du ikke mottatt en e-post? Kanskje e-posten havnet i spam-filteret. Stemmer dette? Angi at e-posten ikke er spam, og / eller legg e-postadressen (noreply@withlove.tv) til i adresselisten din.

Finner du ikke e-posten i spam-mappen? Du kan be om en ny aktiveringslenke via profilsiden din.

Fungerer det ikke? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst til høyre.