Jeg har glemt passordet mitt, eller jeg vil endre passordet mitt

Du kan endre passordet ditt i profilinnstillingene. Du finner profilinnstillingene øverst til høyre.

Klikk på «Endre passord»  øverst til venstre. Velg et nytt passord og klikk på «Lagre endringer».

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du be om et nytt passord ved å klikke på «Glemt passord» på påloggingsskjermen. Du vil motta en e-post på e-postadressen du er registrert hos oss med, og som inneholder de neste trinnene.