Hvordan endrer jeg abonnementet?

For å endre abonnementet må du logge inn på kontoen din via en nettleser.

Det er ikke mulig å endre abonnementet via appen.

Etter å ha logget inn på nettsiden, følg disse trinnene for å endre abonnementet ditt:

1: Klikk på ikonet øverst til høyre på skjermen

2: Klikk på “Konto”

3: Scroll ned til “Medlemskap” og trykk på “Endre”

Du vil da se følgende:

Her kan du velge om du vil ha Basic- eller Premiumabonnement, og også om du vil betale årlig eller månedlig.

4. Når du har valgt ønsket abonnement, klikker du på den røde “Fortsett”-knappen.
    Du vil nå få en oversikt over valget ditt.

5: Om alt stemmer, klikk på “Bekreft”.

Du vil nå motta en bekreftelse på at ditt nye abonnement vil starte ved neste tjenesteperiode.

Når du endrer abonnementet ditt, vennligst vær oppmerksom på våre nye prisendringer.

Et Basic månedlig abonnement koster: 99 NOK

Et Basic årsbonnement koster: 1068 NOK

Et Premium månedlig abonnement koster: 119 NOK

Et Premium årsabonnement koster: 1308 NOK

Du har nå endret abonnementet ditt.