Hvordan kan jeg installere WithLove appen på min smart tv?

Du kan nå se WithLove direkte på din smart-TV.

Vil du installere smart-TV-appen på din TV? Følg disse instruksjonene:

Steg 1: Åpne app-butikken på din TV (Google Play, Apple App Store, osv)

Steg 2: Søk etter «WithLove»

Steg 3: Velg «installer»

Steg 4: Åpne appen du akkurat har installer

Steg 5: Gå til profil (ikonet på venstre siden av skjermen)

Steg 6: Fyll inn e-postadresse og passord og velg «Logg inn»

Nå kan du se WithLove direkte på din smart-TV.

Lurer du på om din enhet er kompatibel med smart-TV-appen? Klikk her.

Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice via konvolutten nederst til høyre om du trenger hjelp.