Hvordan strømmer jeg til TV-en?

Har du en strømmeenhet? Du kan enkelt se WithLove-filmer på TV-en din. I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du bruker en Chromecast for å kaste WithLove-innhold til TV-en din. La oss begynne!

Trinn 1: Sørg for at strømmeenheten din er installert og satt opp.
Trinn 2: Forsikre deg om at Smart TV-en din og strømmeenheten (for eksempel smarttelefon eller nettbrett) er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
Trinn 3: Åpne WithLove-appen på strømmeenheten din.
Trinn 4: Finn strømmeikonet i appen og trykk på det.
Trinn 5: Velg TV-en/Chromecast fra listen over tilgjengelige enheter å strømme til.
Trinn 6: WithLove-innholdet vil nå vises på TV-skjermen din.
Trinn 7: Bruk avspillingskontroller på strømmeenheten din for å administrere innholdet.
Trinn 8: Stopp strømming ved å gå tilbake til appen på strømmeenheten din og trykke på strømmeikonet. Velg "Stopp strømming" for å avslutte.