Slik ser du WithLove på din Android-telefon/nettbrett

Systemkrav for WithLove:

WithLove-appen er kompatibel med følgende operativsystemer:

Android-versjoner 7.0 og nyere

Vil du vite hvilken versjon du har? Gå til "Innstillinger" og sjekk under "Om" eller "Programvareinformasjon."

Kom i gang med WithLove

Trinn 1: Åpne Google Play Butikk på enheten din og søk etter WithLove-appen.

Trinn 2: Last ned appen.

Trinn 3: Logg inn med e-postadressen din og passordet ditt, eller skann den vedlagte QR-koden.

Trinn 4: Begynn å nyte innholdet ditt med WithLove!

Pro Tips: Legg til WithLove-appen på hjemskjermen for enkel tilgang.

Trinn 1: Gå tilbake til hjemskjermen din: Når appen er lastet ned og installert, kan du gå tilbake til hjemskjermen på Android-enheten din ved å trykke på "Hjem"-knappen.

Trinn 2: Flytt appen (valgfritt): Hvis du vil plassere appen på en bestemt plassering på hjemskjermen din, trykk og hold appikonet til det begynner å bevege seg. Du kan nå dra appen til ønsket sted på skjermen. Når du er fornøyd med posisjonen, slipper du fingeren for å låse den på plass.

Trinn 3: Avslutt redigeringsmodus (hvis aktuelt): Hvis du har flyttet appen og ønsker å lagre den nye posisjonen, trykker du enkelt hvor som helst på skjermen utenfor appen for å avslutte redigeringsmodus. WithLove-appen vil nå forbli på sin nåværende plassering på hjemskjermen din.