Vi er lei oss for å se deg gå! Før du sletter kontoen din, må du først sørge for at abonnementet ditt er sagt opp. Når du har mottatt bekreftelses-e-posten på oppsigelsen, kan du følge trinnene nedenfor for å slette kontoen din:
- Gå til nettstedet vårt og logg inn på kontoen din.
- Klikk på profilikonet (sirkelen) i hjørnet av skjermen.
- Velg Profil.
- Gå til Personopplysninger.
- Klikk på Endre.
- Klikk på Slett konto.
- Kryss av i boksen for å samtykke til sletting av personopplysningene og betalingsinformasjonen din.
- Klikk til slutt på den røde knappen Slett konto for å fullføre prosessen.
Når kontoen din er slettet, blir du automatisk logget ut.
Hvordan kan jeg kontrollere at kontoen er slettet?
Prøv å logge inn igjen med den samme e-postadressen. Hvis e-postadressen ikke lenger blir gjenkjent, har kontoen din blitt slettet.