Ben je nieuw op WithLove, dan kun je 14 dagen een gratis kijkje nemen in de content van WithLove. Als nieuwe gebruiker kun je via de knop ‘registreren’ een WithLove account aanmaken. Je betaalde abonnement zal pas ingaan na 14 dagen, zeg je voor dit moment op dan wordt er niks van je rekening afgeschreven.

Wanneer je een proefperiode afsluit dien je een eerste verificatietransactie van €0,02 uit te voeren via iDEAL, creditcard of Sepa, hierdoor wordt je bankrekeningnummer of creditcardnummer doorgegeven aan WithLove. Je geeft WithLove dan toestemming om na je gratis proefperiode van 14 dagen maandelijks €5,95 af te schrijven van je bankrekening of creditcard. Uiteraard verschilt dit bedrag en termijn per abonnementssoort die gekozen wordt.

WithLove is op ieder moment opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. Wanneer je tijdens je proefperiode opzegt zal er geen kosten in rekening gebracht worden.

Heb je nog geen WithLove abonnement? Start dan nu direct jouw proefperiode.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken ga je naar de WithLove webpagina.

1. Klik op de knop registreren.
  2. Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Voeg je betaalgegevens aan om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle schrijven we 2 cent af van je rekening.
  4. Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.