Om te kijken op TV heb je een van onderstaande apparaten nodig:
  • een Google Chromecast
  • een Apple TV of een smart-TV die compatibel is met Apple Airplay 2
  • een HDMI-kabel om je computer of laptop te verbinden met je TV

Google Chromecast

Beschik je over een Chromecast van Google? Dan kun je je favoriete films, series en sprekers ook direct op je televisie afspelen.

1. Let op dat je televisie aan staat en via de afstandsbediening op het HDMI-kanaal is afgestemd dat overeenkomt met de HDMI-poort waar je Chromecast in hebt gestopt.
  2. Open de video op jouw device.
  3. In de video player zie je het cast icoontje staandruk op dit icoontje en selecteer jouw Google Chromecast.
  4. Zodra je een film, serie of spreker start begint deze direct met afspelen op je televisie.

Apple TV
Heb jij een Apple iPhone of iPad? En heb jij een Apple TV of een smart-TV die compatibel is met Airplay 2? Gebruik dan Apple Airplay om de films van WithLove te streamen naar jouw TV.

1. Verbind jouw iPhone of iPad met hetzelfde wifi-netwerk als jouw Apple TV of smart TV
2. Open de app van WithLove en zoek de video die jij wilt streamen
3. En tik op

HDMI-kabel
Heb je een HDMI-aansluiting op je TV en op je laptop? Sluit dan je lap top rechtstreeks aan op je TV met een HDMI-kabel.

Helaas hebben we nog geen app voor smart TV’s. Deze verwachten we in de zomer van 2020. Ook is het niet mogelijk om WithLove naar je TV te streamen via de browser van smart TV’s, een gameconsole, Chromecast 1, Chromecast Build-In of Android TV-boxen.