Op welke apparaten kan ik WithLove kijken?

Je kunt WithLove kijken op verschillende apparaten (devices): computer, laptop, smartphone en tablet. Kijk je op je smartphone of tablet? Download de WithLove app in de Play store of App Store

Kijk je op je computer of laptop? De video’s van WithLove zijn te bekijken op verschillende browsers, waaronder Google Chrome en Microsoft Edge. WithLove is ook naar de tv te streamen met behulp van Apple Airplay en Google Chromecast, of door je laptop aan te sluiten op de tv via een HDMI kabel. Klik hier voor de uitleg video.

Helaas is het niet mogelijk om WithLove naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), de internetbrowser van een smart tv, of (Android) tv-boxen.