Hoe download ik de WithLove app?

WithLove is op veel apparaten beschikbaar en afhankelijk van het type apparaat kan je onze WithLove app downloaden.

Downloaden van de WithLove app op smartphones en tablets

WithLove kan worden gedownload via de app store van je apparaat. Om WithLove te installeren, volg je de onderstaande link voor uw apparaat vanaf uw smartphone of tablet.

Download NFN in de App Store

Download NFN in de (Google) Play Store

WithLove op computers gebruiken

WithLove is toegankelijk via uw internetbrowser door naar www.withlove.tv te gaan en in te loggen of een nieuw account aan te maken.

WithLove gebruiken op andere apparaten

WithLove heeft nog geen app voor streaming mediaspelers, gameconsoles, settopboxen of Blu-ray-spelers. Hierdoor werkt WithLove niet op deze apparaten. Echter kan je ons aanbod door middel van een Google Chromecast of Apple TV wel bekijken op je TV. Daarnaast komt onze Smart TV App er binnenkort aan!