Hoe kan ik de ondertiteling aan- en uitzetten?

Op WithLove kun je ondertiteling aan- en uitzetten bij elke buitenlandse film of serie. Om de ondertiteling aan of uit te zetten, volg je de volgende stappen:

1. Start eerst de film of serie die je wil kijken.

2. Rechtsonderin het videoscherm staan enkele knoppen. Klik op de linker knop die eruitziet als een spreek ballonnetje. Er verschijnt dan een menu.

3. Selecteer in het menu of je Nederlandse ondertiteling aan-of uit wilt zetten.