Ik heb een voucher- of promotiecode

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van jouw voucher of promotiecode! Er zijn twee manieren waarop je de code kan invoeren:

• Ik heb een voucher of promotiecode en een abonnement;

• Ik heb een voucher of promotiecode, maar geen abonnement;

Ik heb een voucher of promotiecode en een abonnement

Stap 1: Ga naar je profiel

Stap 2: Klik onder je Abonnementsgegevens op ‘Ik heb een voucher’.

Stap 3: Voer de code in en druk op enter.

Je hebt de code succesvol ingevoerd.

Ik heb een voucher of promotiecode, maar geen abonnement.

Stap 1: Ga naar www.withlove.tv en klik rechts bovenin op ‘Registreren’.

Stap 2: Vul een geldig e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 3: Klik op ‘Ga door’

Stap 4: Kies een abonnement naar keuze. Het abonnement dat je kiest is afhankelijk van de voucher of promotiecode die je hebt. De code werkt niet als je de verkeerde abonnementsvorm aanklikt.

Stap 5: Vul de voucher- of promotiecode in

Stap 6: Klik op ‘Ga door’

Stap 7: Klik op 'Check je betaalgegevens';

Stap 8: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in. Ter controle schrijven we 2 cent van je rekening af.

Stap 9: Je hebt succesvol een abonnement afgesloten. Je kunt nu een maand of jaar gratis WithLove kijken, dit is inclusief de 7 dagen gratis proefperiode.

Veel kijkplezier!