Hoe kan ik de grootte van mijn ondertiteling aanpassen?

Je kunt de grootte van de ondertiteling gemakkelijk aanpassen. Dat doe je met de volgende stappen:

1. Start eerst de film of serie die je wil kijken.

2. Rechtsonderin het videoscherm staan enkele knoppen. Klik op de knop die eruitziet als een tandwiel. Er verschijnt dan een menu.

3. Klik vervolgens nogmaals op het tandwiel naast “Subtitles”.

4. Selecteer in het menu de grootte van de ondertiteling naar jouw keuze bij ’Font Size’.