Waarom doet de internetbrowser van mijn televisie niet?

Veel smart tv's hebben tegenwoordig een internet browser. Helaas is dit een beperkte of verouderde browser die onze website niet ondersteunt. Daarom werkt onze website niet via de browser van je smart tv.

Binnenkort is er een smart tv app beschikbaar die je kan downloaden via de verschillende app stores. Houd onze website, nieuwsbrief en facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Wil je nu WithLove op je tv kijken? Op deze pagina leggen we je uit hoe je dat kunt doen. Hoe kan ik WithLove op de tv kijken?