Waarom doet de internetbrowser van mijn televisie niet?

Veel Smart TV's hebben tegenwoordig een internet browser. Helaas is dit een beperkte of verouderde browser die onze website niet ondersteunt. Daarom werkt onze website niet via de browser van je Smart TV.

Wil je nu WithLove op je TV kijken? Op deze pagina leggen we je uit hoe je dat kunt doen: Hoe kan ik WithLove op de tv kijken?

Mocht je hulp nodig hebben, dan horen we dat graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.