LET OP: Je kan niet via de app een account aanmaken

- Telefoon/smartphone

Om een account aan te maken ga je naar WithLove webpagina en klik linksboven op de drie streepjes en dan op de rode button 'Registreren'.

Stap 1: Klik op de knop registreren.

Stap 2: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in. Je kan ook je registreren met Facebook.

Stap 3: Kies voor een maandabonnement, halfjaarabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 4: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 5: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle schrijven we 2 cent af van je rekening.

Stap 6: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.

- PC:

Om een account aan te maken ga je naar Withlove webpagina en klik je rechtsboven op de rode button 'Registreren'.

Stap 1: Klik op de rode knop registreren.
Stap 2: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in. Je kan ook je registreren met Facebook;
Stap 3: Kies voor een maandabonnement, halfjaarabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap';
Stap 4: Klik op 'Check je betaalgegevens'.
Stap 5: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter verificatie schrijven we 2 eurocent af van je rekening.
Stap 6: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.

Geen e-mail ontvangen

Heb je geen e-mail ontvangen? Misschien is de mail terechtgekomen in jouw spam box. Is dat zo? Geef aan dat de e-mail geen spam is en/of voeg het e-mailadres (noreply@withlove.tv) toe aan je adressenlijst. Via je profielpagina kan je een nieuwe activatielink aanvragen.